Wat is jouw talent?

Weet jij wat voor talenten jij in huis hebt? Waar je echt goed in bent? Vaak zijn dit die vaardigheden waarvan jij denkt dat iedereen die kan. Of van die vaardigheden waarvan jij het ‘logisch’ vindt dat jij deze doet. Dat zijn vaak indicaties voor jouw talenten. Maar waarom is het zo fijn en belangrijk om te weten wat je talenten zijn..

Wil jij vrijheid?
Jouw talenten geven jou de vrijheid om te leven vanuit je missie. Met andere woorden, door gebruik te maken van je talenten zul je meer je missie leven en hierdoor uiteraard je zelfvertrouwen vergroten.

Ont-dek je talenten
Weet je dat je veel meer kunt dan je nu doet? Nee? Ga er maar vanuit! Je kunt veel meer dan je nu denkt! Het mooie is dat je ontzettend veel talenten in je hebt, die je misschien nog niet hebt ontdekt of die je nog niet ontwikkelt hebt. Tijd voor actie! Want hoe meer talenten jij bij jezelf ont-dekt (oftwel, zichtbaar maakt voor jezelf en anderen), hoe meer zelfvertrouwen jij gaat krijgen. Er zijn gigantisch veel testen die jou je talenten laten ontdekken en er is er eentje die heel krachtig is, namelijk het ontdekken van je missie. Want weet je deze missie, dan ga je automatisch op zoek naar hoe deze in te vullen en daar heb je talenten voor nodig!

Durf je het aan ?
Nelson Mandela heeft bij zijn inauguratie-rede ooit gezegd dat onze diepste angst niet is dat wij onmachtig zouden zijn, maar juist dat wij beseffen dat wij onmetelijk machtig zijn (veel talenten hebben). Durf jij het aan om te ontdekken hoe machtig en krachtig jij eigenlijk bent?

 

Meer kennis

kotsende man

Schaarste-mindset versus Overvloed-mindset. Waar kies jij voor?

IMG_0003

Hoe krijg en houd je een groep van circa 40 mensen 4 uur lang enthousiast?

Aandacht-luisteren-en-praten-website-1080x800-664462054

Wat is het belangrijkste in een verkoopgesprek?

MeerBlijeKlanten.nl

10 tips voor managers en ondernemers, klantgerichtheid, teamontwikkeling
Gratis download: 10 tips voor managers en ondernemers

In dit boekje lees je 10 concrete tips die jou gaan helpen om de klantgerichtheid binnen jouw organisatie te vergroten.