Wat ga je vandaag doen?

Uitstel is afstel. Ken je deze uitspraak? En is deze uitspraak ook wel eens op jou van toepassing? Wees gerust, je bent hierin niet de enige. Zelfvertrouwen ontwikkel je echter op een heel eenvoudige manier, door dingen te gaan DOEN. Doe iets waarin je geen zin heb, wat je eng vindt, waarvan je denkt dat je het toch niet kunt. Wedden dat je zelfvertrouwen gaat groeien!!

Hoe concreter, hoe beter
Maar ja wat ga je nu dan concreet doen? En waarom? Dit heeft alles te maken met je missie. Alle activiteiten die leiden tot het volgen van je missie geven jou zelfvertrouwen.

Doe ‘iets’!
Overweeg eens vandaag eens om 1 ding te doen die je eigenlijk niet wilt doen. Strijk de was, ruim de vaatwasser uit, ga stofzuigen…doe iets waardoor je TROTS op jezelf wordt. Of nog groter, volg een cursus Stoppen met Roken. Wat een opluchting geeft dat (weet ik uit eigen ervaring) en wat trots ben je als je besluit om nooit meer een sigaret te roken. Of besluit eens om wat minder alcohol te drinken in het weekend. Of….het maakt niet uit. DOE iets wat je trots maakt! En trots geeft ZELFVERTROUWEN.

En jij?
Wat ga jij VANDAAG doen?!

Meer kennis

kotsende man

Schaarste-mindset versus Overvloed-mindset. Waar kies jij voor?

IMG_0003

Hoe krijg en houd je een groep van circa 40 mensen 4 uur lang enthousiast?

Aandacht-luisteren-en-praten-website-1080x800-664462054

Wat is het belangrijkste in een verkoopgesprek?

MeerBlijeKlanten.nl

10 tips voor managers en ondernemers, klantgerichtheid, teamontwikkeling
Gratis download: 10 tips voor managers en ondernemers

In dit boekje lees je 10 concrete tips die jou gaan helpen om de klantgerichtheid binnen jouw organisatie te vergroten.